" Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél."


"Ne röstelld, ha egy kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz!"

2012. március 20., kedd

"Nagyszülős" hétvége

Mióta Szofi megvan, a hétvégén voltunk először otthon, Ákos szüleinél. 4 napot töltöttünk ott. Szofival semmi gond nem volt! Az utat jól bírta, ahogyan Roki is.
Miután megérkeztünk a házőrző Fifit száműzni kellett egy elzárt helyre, hogy ne menjen neki Szofi minden alkalommal mikor kimegyünk az udvarra.
Az ottlétet nagyon élvezték, főleg Roki. Ilyenkor ő mindig azt lesi, hogy mikor lehet végre kiosonni az udvarra. Sokat voltak kint, játszottak együtt, rohangáltak. A szomszédban volt két tacskó, akiket első napon Szofi nem győzött ugatni, kereste őket, ezzel hergelve saját magát. A harmadik napon már rájuk sem hederített, megszokta, hogy ott vannak, ő meg a kerítés másik felén, nem tud nekik menni. :-)
Jóvilág volt nekik, mindenki szereti őket, szerencsére! Sokat voltak simogatva, kaptak finom falatokat is.
Kicsit féltünk attól, hogy Szofi majd bepisil, mert idegen hely, ismeretlen környezet, de nagyon ügyi kislány volt, nem történt semmi, mindig kint végezte el a dolgát.
Ákos szülei januárban jártak nálunk, akkor látták Szofit utoljára. Annyira jó volt hallani, hogy Szofi hízott és milyen jó formában van, most már úgy néz ki, mint egy kutya! :-)
Hétfőn érkeztünk haza. Azóta szinte csak alszanak, gondolom kipihenik a hétvége fáradalmait. Megnyugodtak, hogy itthon vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése